Denise
Even voorstellen...

Mijn naam is Denise en ik ben vanaf december 2018 locatiehoofd bij Abbo Kindcentra Kinderopvang (voorheen Mamaloe Kinderopvang) en vanaf  september 2022 van  de locatie Zeeridder in Bergen op Zoom. Ik ben 4 dagen per week aanwezig.  Als locatiehoofd ben ik onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van het pedagogisch beleid  en de uitvoering hiervan. Dit doe ik door de pedagogisch medewerkers te stimuleren om de kennis en kwaliteiten die ze hebben in zichzelf naar boven te halen. Als een sterk team kunnen wij een warme, huiselijke, veilige omgeving bieden waar kinderen kunnen groeien, waar wij een positieve bijdrage kunnen leveren in hun ontwikkeling en waar ze zich fijn voelen!

Voor vragen of opmerkingen kunt mij bereiken via het contactformulier of het telefoonnummer van de locatie tel. 0164 – 24 90 01 of via email kinderopvang@vrijeschooldezeeridder.nl 

Tijdens mijn opleiding HBO pedagogiek heb ik mij gespecialiseerd in maatschappelijke problematiek, de ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 21 jaar, beleid, ouderbetrokkenheid en kinderopvang.

In de kinderopvang/peutergroep heb ik op verschillende locaties ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker, VVE begeleider en nu als locatiehoofd bij Abbo Kindcentra Kinderopvang.

Neem contact op